Έγκυρη, αντικειμενική, ΠΑΟΚτσήδικη ενημέρωση μακριά από πρόσωπα και καταστάσεις. Εδώ ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι πάνω απ'όλα!

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Αναζητείται ομάδα που φοράει ασπρόμαυρα....



Silver alert ομάδας! Ομάδα η οποία φοράει ασπρόμαυρα από τον Αύγουστο του 2020 ψάχνουμε. Μπορείτε να μας βοηθήσετε; Σας παρακαλούμε στείλτε μας πληροφορίες όσο πιο γρήγορα μπορείτε.
Είναι μια κατάσταση που με βάσει τον χαρακτηρισμό της είναι πολύ σοβαρή. Η ομάδα δεν έχει βρεθεί από το καλοκαίρι. Αναζητείται ο προπονητής, αναζητούνται οι παίκτες οι οποίοι κοστίζουν πάνω από 55 εκατομμύρια ευρώ, και επίσης αναζητείται η εξίσου σημαντική διοίκηση.

Η αγαπημένη μας ομάδα αλήθεια έχει χαθεί από το καλοκαίρι του 2020. Όλοι μας χαιρόμασταν και αισιοδοξούσαμε να δούμε μια ομάδα συμπαγή, ενωμένη, ανανεωμένη, με στόχους για μια καλύτερη σεζόν από ότι είχε το 2019 αλλά από τότε βλέπουμε μια ομάδα να έχει χάσει τα πάντα. Τι εννοούμε; 

1.Προκριματικά CL: Ξεκινήσαμε δυνατά, παίξαμε σε ορισμένα παιχνίδια πολύ καλό ποδόσφαιρο σε κάποια άλλα όχι. Αποτέλεσμα τι; Να χάσουμε την μια και καλύτερη ευκαιρία που είχαμε τα τελευταία χρόνια να περάσουμε  στους ομίλους CL που τόσο επιθυμούμε. 

2.Ομίλους Europa League: Επίσης ξεκινήσαμε σε ορισμένα παιχνίδια να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε βαθμούς. Τελικά τίποτα δεν ήτανε αρκετό με βάσει την εικόνα που είχαμε. Η ομάδα δεν αξίζε κατά μεγάλο ποσοστό να περάσει στην επόμενη φάση και επομένως αποκλειστήκαμε δίκαια.

3.Superleague. Μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι κατάκτησης έστω και ενός παιχνιδιού; Ας μην μιλήσουμε για κατάκτηση πρωταθλήματος. Για να κατακτάς πρωτάθληματα πρέπει να τρως σίδερα. Να τιμάς την φανέλα που φοράς. Να την ιδρώνεις μέχρι το 95' λεπτό. Εμείς δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο από την αρχή του πρωταθλήματος. Από την αλλη βλέπουμε μια ομάδα(Διοίκηση, Παίκτες, Προπονητής και όλο το επιτελείο) να βρίσκονται σε αποστολή της NASA στον πλανήτη Αρη.

4. Κύπελλο: Το μόνο που μας εμείνε. Θα σας δούμε και εκεί. Ελπίζουμε να σας βρούμε εκεί γιατί σας έχουμε χάσει από τον Αύγουστο.

Υ. Γ. Η ομάδα του Ρούλη μας έκανε πλάκα για άλλο ένα παιχνίδι. Είμαστε σοβαροί; Ομάδα εκατομμυρίων να μην μπορεί να παίξει στα ίσια μια ομάδα που είναι άτιτλη από το 1969. 

Θα σας βρούμε δεν χαθήκατε.....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου