Έγκυρη, αντικειμενική, ΠΑΟΚτσήδικη ενημέρωση μακριά από πρόσωπα και καταστάσεις. Εδώ ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι πάνω απ'όλα!

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Πρωτάθλημα-Κύπελλο-Ευρώπη στον αέρα από τον Αύγουστο. Γράφει ο Paokagainstall....




Που να πρώτο σταθώ, τι να πρώτο γράψω για αυτό το μαύρο χάλι που ζούμε με την ομάδα μας. Ομάδα που διασύρεται από το κάθε χωριό, χωρίς πλάνο, χωρίς μεταγραφές, χωρίς μέταλλο πρωταθλητή από τον Αύγουστο. 

Ο ΠΑΟΚ κύριοι δεν είναι lego. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ΔΕΚΟ. Ο ΠΑΟΚ έχει ιστορία, λαό και δύναμη να αντιστρέψει την δυσμενή κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Το ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα έχει ειπωθεί για να μας ανεβάζει το ηθικό σε δύσκολες αλλά και όμορφες στιγμές. 

Η τωρινή ομάδα όμως από την άλλη δείχνει να μην καταλαβαίνει το ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα. Μια ομάδα που είναι σαν την Ωραία Κοιμωμένη από τις πρώτες τάξεις ιεραρχίας μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο της. Λάθη ιεραρχίας, λάθη προπονητή και λάθη των πρωταγωνιστών σε κάθε αγώνα που επαναλαμβάνονται και θα επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν θα κατονομάσω τα λάθη που γίνονται, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, έχω γίνει γραφικός (Λουτσέσκου πείτε με). 

Ως πότε κύριοι και κυρίες θα ανεχόμαστε να παίζουμε lego με την ομάδα μας; Ας παρθούν αποφάσεις, να κοπούν κεφάλια και να δωθούν απαντήσεις, δεν μπορώ άλλο να βλέπω αυτό το χάλι σε κάθε αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου