Έγκυρη, αντικειμενική, ΠΑΟΚτσήδικη ενημέρωση μακριά από πρόσωπα και καταστάσεις. Εδώ ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι πάνω απ'όλα!

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Ιβάν προστάτεψε την ομάδα



Στον αγώνα με την ΑΕΛ γίναμε μάρτυρες μερικών εξωαγωνιστικών γεγονότων, που είχαν ως αποτέλεσμα να πληγεί η εικόνα του ΠΑΟΚ πανελλαδικά από τα καραγκιοζιλίκια των ιθυνόντων της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Εξάλλου, αυτό μ δε συνέβη μόνο στον συγκεκριμένο αγώνα βέβαια, αφού και στη Λιβαδειά η ομάδα είχε ανήθικη αντιμετώπιση από τους ανθρώπους του Λεβαδειακού.

Αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι πως ο ΠΑΟΚ υστερεί στο κομμάτι της παρουσίας του στα εκτός έδρας παιχνίδια, όντας απροστάτευτος. Δε γίνεται το κύρος και το μέγεθος του συλλόγου να αμφισβητούνται από τον κάθε τυχαίο παράγοντα που κατέχει πόστο σε ομάδες αμελητέου βεληνεκούς. 

Τον ΠΑΟΚ θα πρέπει άμεσα να στελεχώσουν άτομα που κατέχουν την πραγματικότητα αλλά παράλληλα μπορούν και να ανταπεξέλθουν σε τυχόν προκλήσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αείμνηστος Π.Ποικιλίδης που ήταν πανταχού παρών σε ανάλογες στιγμές. Ένας τέτοιος άνθρωπος θα πρέπει να συνοδεύει την ομάδα σε κάθε της έξοδο προλαμβάνοντας και περιορίζοντας καταστάσεις που σκοπό έχουν να βλάψουν τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να αντιληφθεί το πρόβλημα με την παρουσία του Π.Κωνσταντινίδη σε αυτή τη θέση και να το λύσει άμεσα για το καλό της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου